blogg från moster

shaaa, sitter i min mosters fina rum... ska snart sova eftrsom jag ska vakna kl 6 ... jobbigt hatar skolan när man måste vakna så tidigt. men har iaf min nya mobil som jag nämnde. hur happy som helst, självklart har mina läsare gått ner för att min uppdatering är dålig. men idag var jag med issa i centeum typ standard nu haha. sen så pluggade jag och nu sitter jag här.... ensam.. buhu.
men imorn drar man till viktor!

mitg f*tt Internet funkar inte på datan

Blir så tävla sur på mitt intenet vill ju kunna blogga med bilder och Android har ju inte blogg appen Oohh men aja kan inte göra så mycket godnatt tråkiga inlägg

Fick åka polisl bil idag

så idag hände det någt. när jag kom hem efter viktor så skulle jag ta moppen hem. jag parkerade den utanför tunnelbanan i centrum. hur som helst så var det några äckliga typer som hade satt sitt fucking lås på moppen..... asså varför !! så jag fick gå hem... men när jag kommer hem så står det en polis bil utanför och så väntade tills dom kom till bilen och då fragade jag om dom kunde hjälpa mig med hjälpa mig. då fick jag åka med dom och så tog dom bort låset! så jävla nice. hade tur i oturen. Nu ska  jag äta chips och sen sova hööhöö fet jag vet.
 

fotboll

Fotboll hemma hos Viktor. Skit roligt hihi nej men det är det vi ska snart typ göra något annat. Eller jag vet inte

på väg till Viktor kl 9

Eftersom Android inte har blogg.se appen suger det och jag kan inte lägga upp bilder men jag bloggar från datorn när jag känner henne puss !

börjar bli sjukare


Fan tror jag kommer bli sjukare. Haeggman feber tror jag men har proppat i mig Alvedon och sånt sikt. Idag när jag kom hem från Issa somnade jag men när jag vaknade fick jag min älskade mobil yeeeey

HATA

 
HATAR att vara hemma en lörda. får itne gå någonstans är nästan som om jag har utegångsförbud. Vet fan inte varför heller. Typ orkar inte mer är väldigt arg och sur. inte en happy day for me. men ha riaf en fin blogg nu kära issa fixade en ny blogg design. behövdes hade en jävligt ful header. men nu ska jag försöka ta bort mina tankar. måste tänka på något annat. Om det går.

RSS 2.0